- Instant grab and go! – elsajida.com
s

El Sajida Shares

  • Instant grab and go!
  • Post author
    ANIS AMALINA
  • News

Instant grab and go!

Masalah terbesar yang sering dikaitkan dengan perempuan adalah bila nak bersiap untuk keluar. Mesti sis semua ada masalah macam tu kan? Kalau boleh nak pakai terus tudung instant grab and go yang tak perlu banyak gosok, terus sarung dan zapp !!!  boleh keluar rumah dengan senang hati ! 😂  yang penting jimat masa serta tenaga. Mujur sekarang dah banyak material di pasaran yang tak perlu gosok berlebihan tapi masih jatuh terletak, selesa dan kemas sentiasa.

Meh nak cerita sikit, baru baru ni Elsajida pun ada keluar banyak produk yang tak perlu gosok sangat ni tau. Ya, kami dengar masalah sis semua. Sebab kami tau, itu yang sis semua cari cari kan? 😂 Yang paling best sebab labuh depan belakang. Memang rare sekarang ni kalau nak cari tudung yang betul betul boleh cover depan belakang, selesa, minimal ironing dan harga berpatutan pulak tu! Tak payah cari lain dah, semua kriteria ni ada pada produk Elsajida. Kalau tak percaya boleh tengok review daripada customer Elsajida sendiri.

Eh, dengar cerita bos besar nak keluar edisi kedua instant shawl Ayra.... Kalau yang edisi pertama Ayra tu pun dah meletup kebaboom sambutan dia, yang edisi kedua apatah lagi.. hehe, nantikan update daripada kami ya! 

 

Team Elsajida

  • Post author
    ANIS AMALINA
  • News

Comments on this post (0)

Leave a comment