- Hitam – elsajida.com
s

El Sajida Shares

  • Hitam
  • Post author
    ANIS AMALINA
  • News

Hitam

 

Setiap orang pastinya ada warna kesukaan masing masing kan? Kata orang warna ni melambangkan peribadi seseorang. Contohnya, warna merah jambu selalu dikaitkan dengan personaliti kelembutan dan kesopanan. Tapi seberapa banyak pun warna baju atau tudung yang kita ada terutamnya perempuan, mesti, WAJIB ada warna hitam. Sebab orang kata warna hitam ni warna selamat untuk digunapakai dan memang relevan nak pakai tak kira tempat , masa dan tujuan.

 

 

Warna hitam ni, semacam ada AURA dan nampak EKSKLUSIF sungguh. Nak pakai dengan jubah boleh, dengan tunic boleh, dengan pakaian sukan pun boleh, Memang tak ada masalah langsung 😂

Disini saya senaraikan serba sedikit personaliti seseorang yang menggemari warna hitam. 

Personaliti mengikut warna hitam
  • Prihatin
  • Kuat berfikir
  • Kuat menghadapi dugaan hidup
  • Sensitif
  • Suka menyendiri

 

Mungkin serba sedikit ada betulnya kriteria diatas yang mungkin kena dengan personaliti seseorang yang memang gemarkan warna hitam. 

Kat Elsajida ni pun warna hitam ni memang macam pisang goreng panas tau. Kalau release memang laku keras. Kadang kadang kalau dah sold out, mesti ramai tanya bila nak restock warna hitam. Lelagi kat Elsajida ni memang suka konsep instant. Jadi bila INSTANT + HITAM = COMPLETE SET. Dah tak perlu risau kalau tengah rushing ke, tengah kat camping ke, tengah dukung anak ke, terus je sarung yang warna hitam, semua masalah selesai 😂

Apa tunggu lagi peminat warna hitam, moh le klik je tab produk yang sis berkenan, pahtu scroll item yang warna hitam. Dah settle bayar tu, tunggu je encik posmen ketuk pintu sis. Semudah A B C je kan? Selamat ber shopping 😂

 

Team Elsajida

  • Post author
    ANIS AMALINA
  • News

Comments on this post (0)

Leave a comment